ZALAKAROSIBLOKK

Zalakarosi Óvoda, Bölcsőde, Közösségi Ház és Könyvtár

Bemutatkozás

Üdvözlet a zalakarosi bölcsődéből..


Szívből köszöntjük a kedves érdeklődőt!


Bölcsődénk 2010. január 4-én nyitotta meg kapuit! Az önkormányzat pályázati forrás segítségével, a meglévő óvodaépülethez csatlakoztatva építette fel a két csoport befogadására  a bölcsődét.

A beruházás során két gyermekszoba, gyermeköltöző- átadó, fürdőszoba, valamint gazdasági rész került kialakításra, az épület komplex akadálymentesítésével. A kisgyermekek tágas, világos, otthonosságot keltő, játéktevékenységre kedvet ébresztő, korszerű, ingergazdag környezetben, élhetik a mindennapjaikat. A belső terek hangulatát „ mesés” falfestmények fokozzák- mindannyiunk nagy gyönyörűségére.

Legfontosabb feladatunknak azt tekintjük, hogy derűs, meleg, családias légkört biztosítsunk a kisgyermekek- és családtagjaik számára. Nélkülözhetetlen, hogy nagy érzelmi biztonságot adjunk a kicsiknek. Valódi szeretet- kapcsolat kialakításával segítsük egyéniségük kibontakoztatását- hogy optimista, jó szándékú, vidám, bátor, a világunkra nyitott emberekké váljanak.

A gyermekekhez méltó kiszolgálásra törekszünk! Szükségesnek tartjuk a családok pozitív életvezetését- szülői szerepeik megerősítésével (aktív napi kapcsolat, illetve közös rendezvények révén).

Az évkör, a természet rendje szerinti életmód kialakítására törekszünk- a hagyományokat tisztelve, az életet értékként tekintve. Bölcsődénk reggel 7 órától 17 óráig várja a gyermekeket.

                                                                 Üdvözlettel: Tóth Tímea
                                                                                                                  bölcs. Vezető

Bölcsőde, Óvoda

Könyvtár

Közösségi Ház

Fel